0513 48 58 55bereikbaar van ma t/m vr 8.45 - 17.00 uur
volg teaser xs
volg teaser lg
volg teaser lg
volg teaser lg

Onze voordelen

Alles van A tot Z geregeld in samenwerking met:
  • Juristen
  • Mediators
  • Psychologen
  • Financieel adviseurs
Maak een afspraak

Waarom kiezen voor de Scheidingspsycholoog:

U kiest uw eigen psycholoog/mediator en jurist/mediator

Op onze website vindt u de deskundige die het beste past bij u en uw hulpvraag. De Scheidingspsycholoog ontzorgt de deskundige, zodat hij of zij alle aandacht kan richten op u en uw scheiding. Daarnaast brengen wij de deskundigen onder uw aandacht, zodat u zelf kunt kiezen voor de psycholoog/mediator en jurist/mediator die het beste bij u past.

Ons afsprakenbureau

De medewerkers van ons afsprakenbureau zijn zeer professioneel en deskundig. Ze hebben ruime kennis van zaken en kunnen desgewenst ondersteunen bij het kiezen van de deskundigen die bij u en uw scheiding passen.

Veel expertise

U kunt kiezen uit diverse universitair geschoolde psychologen/mediators en juristen/mediators met meerdere jaren relevante werkervaring. Elke deskundige heeft bovendien zijn of haar eigen expertise.

Geen wachtlijsten

De meeste deskundigen met wie u een afspraak kunt maken hebben geen wachtlijsten. Mocht u na het kennismakingsgesprek direct van start willen gaan, dan is dat vrijwel altijd mogelijk.

Flexibel

De deskundigen met wie u een afspraak kunt maken werken ook buiten kantoortijden. Afspraken kunnen dus ook gepland worden in de avonduren. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 8:45 uur tot 17:00 uur.

De Scheidingspsycholoog is onderdeel van Direct-psycholoog. Zie www.Direct-psycholoog.nl