0513 48 58 55bereikbaar van ma t/m vr 8.45 - 17.00 uur
volg teaser xs
volg teaser lg
volg teaser lg
volg teaser lg

Werkwijze

Alles van A tot Z geregeld in samenwerking met:
  • Juristen
  • Mediators
  • Psychologen
  • Financieel adviseurs
Maak een afspraak

Bij ons kiest u uw eigen psycholoog/mediator en jurist/mediator. Deze deskundigen kunnen alle vragen beantwoorden en uw belangen behartigen rondom de scheiding. Zij kunnen ouderschapsplan en overeenkomst (convenant) geheel voor u opstellen en indienen bij de rechtbank. Bij een ouderschapsplan en convenant worden afspraken gemaakt rondom kinderen, alimentatie, huis, inboedel, betaal- en spaarrekeningen, verzekeringen en pensioenen etc.

De psychologen/mediators proberen moeilijke gesprekken toch soepeler te laten verlopen en emoties rondom deze gesprekken goed te begeleiden. Zij proberen ervoor te zorgen dat mensen met elkaar in gesprek blijven zodat ze samen de zaken rondom kinderen en bezittingen/schulden goed kunnen regelen. De kinderen kunnen desgewenst worden betrokken bij het traject en de psychologen/mediators geven adviezen over hoe je het beste met kinderen kunt communiceren over de scheiding.

Zij schenken meer dan andere dienstverleners aandacht aan de onderliggende gevoelens/emoties en aan de communicatie tussen (ex) partners en eventuele kinderen. Zij proberen emotionele schade (trauma) zoveel mogelijk te beperken, maar als het desondanks ontstaat kunnen ze dit behandelen.

Bel vrijblijvend voor uitleg: 0513- 485855 of stuur ons een e-mail. Kijk voor de kosten bij de psycholoog/mediator en jurist/mediator van uw keuze.